maandag 20 februari 2017

Artikel Luminis Erfgenamenonderzoek in 'De Notarisklerk' jan/feb 2017

Lees hier onze publicatie in 'De Notarisklerk'...
View this email in your browser
                   ... uw partner voor grenzeloos spitwerk.
Geachte heer, mevrouw,

Graag maken wij u attent op ons artikel over internationaal erfgenamenonderzoek en opsporing, opgenomen in de januari/februari-editie van De Notarisklerk, het magazine van de Bond van Medewerkers in het Notariaat (BMN). Een kopie van deze editie treft uingesloten aan (3.0 MB .pdf-bestand). Wij wensen u veel leesplezier.

Heeft u probleemdossiers liggen waarbij onderzoek in het buitenland nodig is? We werpen graag kosteloos en vrijblijvend een blik op uw dossiers. Ook komen we graag bij u op kantoor voor een persoonlijke toelichting en/of een presentatie aan de hand van een voorbeeldcasus; download hier alvast onze brochure (5.2 MB .pdf-bestand).

Wist u dat wij ook diensten aanbieden op het gebied van executele, (formele) vereffening en (testamentaire) bewindvoering? Wij zijn bereikbaar op 0172-747412 of 06-15406630 en per e-mail via luminis@helderverlicht.nl. Neemt u eens een kijkje op onze website,www.erfgenamenonderzoek.nl.

Met vriendelijke groet,


Klaas Zondervan, lid NVRALuminis is aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens onder nummer M1545901. Voorts beschikt Luminis over een recherchevergunning met nummer POB 1403 uitgegeven door het Ministerie van Veiligheid en Justitie en is lid van diverse vakverenigingen, waaronder de Association of Professional Genealogists (APG) en de Nederlandse Genealogische Vereniging (NGV). Ingeschreven in het handelsregister onder nummer 58607277. BTW-nummer NL102263310B01. Download hier een exemplaar van onze algemene voorwaarden.
Deel
Tweet
Stuur door
Lees later
Deel
+1
Auteursrecht © 2017 Luminis Erfgenamenonderzoek, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze nieuwsbrief doordat wij in het verleden hebben samengewerkt met uw kantoor, doordat er correspondentie met uw kantoor heeft plaatsgevonden of doordat u zich heeft aangemeld voor onze nieuwsbrief. U kunt zich desgewenst hieronder afmelden voor toekomstige berichten.

Ons postadres is:
Luminis Erfgenamenonderzoek Postbus 506 Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland 2400 AM Netherlands

Voeg ons toe aan uw adresboek

Meld u af voor toekomstige berichten    Werk uw voorkeuren bij

Email Marketing Powered by MailChimp

Geen opmerkingen:

Een reactie posten